fbpx
Select Page

“Nog geen warmtepomp voor iedereen”

Heeft u plannen voor een warmtepomp? Is dat (al) een goed idee? Bij Radar ging het er onlangs over en daar was het oordeel duidelijk. Wacht nog maar even met het bellen van uw loodgieter. Mensen kiezen voor een warmtepomp om energie te besparen, maar in de praktijk valt de energierekening hoger uit. Hoe dat zit lees je in het artikel op de site van Cobouw. 

Wil je een echt goed advies? Neem dan contact op met uw aannemer. Wij hebben installateurs en loodgieters die echt weten waar ze mee bezig zijn en voorzien u graag van een advies dat bij uw situatie past en niet zomaar een trend volgen. 

Het artikel op Cobouw.nl:

In de uitzending van het tv-programma Radar ging het gisteren om de uitkomsten van een onderzoek onder warmtepompgebruikers. Ze blijken nogal ontevreden.

Een op de vijf mensen met een warmtepomp is ontevreden over de werking van het apparaat. Dat blijkt uit een enquête van Radar, onder zo’n 1100 consumenten die een warmtepomp hebben of hebben gehad. 20 procent van de mensen krijgt het huis niet warm genoeg en bij 17 procent valt de energierekening niet lager, maar juist hoger uit na installatie van de warmtepomp. En dat terwijl kostenbesparing de belangrijkste reden is (34 procent) om te kiezen voor een warmtepomp. Lees verder op de site van Cobouw.

Kan de CV er al uit? Wacht daar nog maar even mee