fbpx
Select Page
Lekkage spoed Leiden

Noodgevallen voor de loodgieter

In sommige gevallen kun je wel eens met spoed een loodgieter nodig hebben. Gelukkig kun je op ons rekenen. Wij zijn de aannemer in Leiden die ook snel een loodgieter bij u langs kan sturen.  In welke gevallen kun je een beroep doen op onze loodgieter? 

Help! Het water kom de trap af

Er komt overal water vandaan, maar je weet niet waar precies en hoe je het moet stoppen. Het water loopt de trap af, de woonkamer in. Je weet het echt even niet meer. Dit klinkt als een noodgeval. Bel direct voor een loodgieter. Mocht je de hoofdkraan weten te vinden, sluit deze dan direct af. 

Het water komt omhoog uit de WC – Riool verstopt

Dit kan weleens heel smerig worden. Je moet er toch niet aan denken dat deze drab je hele huis in stroomt. De loodgieter kan uw helpen met het probleem op te sporen en de leidingen te ontstoppen. Soms is dat zo gebeurd met even ‘doorprikken’, maar in andere gevallen is er grover geschut nodig en moeten de leiding met camera’s geinspecteerd worden. Maar wat het probleem ook is: de loodgieter is de aangewezen persoon om je uit de brand te helpen. 

Er druppelt water door het plafond

Dit kan komen door een lekkage van het dak, maar er kan ook een leiding tussen vloeren en plafond zijn gaan lekken. In beide gevallen een goed moment om de loodgieter op te trommelen. Is het de leiding dan kan hij deze repareren. Maar het probleem kan in de hemelwaterafvoer (dakgoot, regenpijp) of dak zitten. Hoe dan ook, bel ons. Houd als stelregel: heeft het in huis met water te maken en het veroorzaakt problemen? De loodgieter weet raad.

 

 

Direct contact

Lees hier onze privacyverklaring

Lekkende kraan? Bel uw loodgieter