fbpx
Select Page

Zo nu en dan tonen wij graag een verbouwing op onze website. En omdat beelden veel meer zeggen dan woorden als het gaat om een verbouwing als deze, gebruiken we deze keer vooral foto’s. Je ziet de situatie voor de verbouwing en de situatie na de verbouwing. Deze verbouwing begon met het volledig stippen van de woning om het daarna weer helemaal netjes op te bouwen. 

Het huis bevat een aantal authentieke details en ornamenten die behouden moesten blijven. Het resultaat is een schitterende woning met een frisse look en een authentiek gevoel. Een prachtig woonhuis nabij het centrum van Leiden.

Beijk hier de foto’s van voor de verbouwing. 

Hieronder volgen een aantal foto’s van na de verbouwing. Op sommige foto’s zijn we nog bezig met de afwerking en op sommige afbeeldingen kunt je al duidelijk het eindresultaat van de verbouwing zien. Let ook op de details die bij deze verbouwing teruggebracht of behouden zijn, zoals glas-in-lood, ornamenten in het plafond, de granito vloer in de hal, balustrades bij de trap.

Bij deze verbouwing kwamen de diverse disciplines van een aannemer aan bod. Een goed planning en communicatie, samenwerken, de inzet van verschillende vakmensen, zoals timmerman, stucadoor, loodgieter, tegelzetter en metselaars. Met een goede afstemming hebben wij deze verbouwing in Leiden tot een mooi eindresultaat kunnen brengen.

Direct contact

Lees hier onze privacyverklaring