fbpx
Select Page

Reparatie van meubels of wanden

Impact Bouwbedrijf is uw timmerman in Zuid-Holland

Wij hebben een timmerman voor elke situatie

Wilt u een nieuwe zolder, plafonds, kozijnen, dakkapel, aanbouw, trappen, keuken, meubels of houten vloeren? Of bent u juist op zoek naar een uniek stuk in huis. Onze timmerman voert dit vakkundig uit en kan u voor alle voorkomende timmerwerkzaamheden deskundig adviseren over mogelijkheden en materialen.

Voor welk timmerwerk kunt uw bij ons terecht?

Onze timmer is allround en verricht onder andere het:

 • Afwerken van aansluitingen en naden
 • Bepalen van afmetingen en afstanden
 • Aan elkaar bevestigen van bouwmaterialen
 • Op maat zagen van houten platen en balken
 • Repareren en monteren van deuren, vloeren, kozijnen, daken, trappen, wanden en/of andere (houten) constructies
 • Bestuderen van schetsen, tekeningen, bestekken en bouwplannen ter voorbereiding op het daadwerkelijke timmerwerk

 Waarom kiezen voor een timmerman van Impact Bouw?

Dat is eenvoudig. Onze timmermannen zijn niet alleen ervaren en bekwaam. Zij werken ook buitengewoon zorgvuldig. Onze klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit die zij leveren.  Kan de timmerman de klus niet alleen aan of heft hij bijvoorbeeld een loodgieter of elektricien nodig bij een bepaalde klus: geen enkel probleem Wij zijn immers een allround bouwbedrijf. Dus het blijf bij ons niet alleen bij timmeren. Wij verzorgen ook graag een volledige verbouwing, aanbouw of renovatie.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem gerust contact met ons op.  Wellicht is onze timmerman binnenkort wel bij u aan de slag. Wij komen uw timmerwerk graag bekijken.

Heeft u vragen? Stel ze gerust. 

Snel hulp nodig?

+31 (0)71-820 03 55

Wij zijn 24/7 bereikbaar


Wist u dat wij ook Bitcoin accepteren?

Anderen zochten op: 

Timmerman, loodgieter, metselaar, tegelzetter, renovatie, aanbouw, opbouw, verbouwing

 

Meer weten over onze timmerman?

U zoekt een timmerman in Leiden?

Vaak denken opdrachtgevers dat ze alleen een houtwerker nodig hebben voor hun project. Maar meer dan eens komt het voor dat er meerdere vakmensen op een project nodig zijn. Natuurlijk zijn er ook allround klusjesmannen die meer kunnen dan alleen timmeren of loodgieten. Maar het is handig om te weten wat er nu wel en niet onder het standaard takenpakket van onze vakman valt. 

Klussen voor de timmerman

Vaak gaat het om het bouwen van houten constructies. Soms is dat een frame ter voorbereiding op het werk van een andere vakman die het daarna afwerkt, maar vaak ook complete houten bouwwerken, zoals een schuur of een blokhut. Een houtwerker bouwt niet alleen nieuw, maar verzorgt ook onderhoud en renovatie aan houtwerk of het aanpakken van houtrot. Denk hierbij aan het repareren van houtrot in kozijn en deuren. 

Wie is een goede timmerman in Leiden? 

Dat zijn er ongetwijfeld meerderen, maar zeker een aantal ervan werken via ons. Dus als je zoekt naar een ervaren, betrouwbare timmerman, informeer dan zeker even bij Impact Bouwbedrijf Leiden. 

Het vak is ruim en eigenlijk te uitgebreid om even toe te lichten. Binnen zijn werk zijn er vele specialisaties. Zo is een meubelmaker ook een timmerman, maar iemand die de bekisting voor funderingen timmert ook. Terwijl dit twee totaal verschillende beroepen zijn, zijn het beiden houtwerkers. Om een idee te krijgen van de verschillende werkzaamheden hebben we een lijstje opgesteld. 

 

Werkzaamheden van de timmerman

 • Het vervaardigen, repareren en/of monteren van deuren, kozijnen, dakconstructies, schuren, hutten, trappen, plafonds, wanden, vensterbanken en/of andere (houten) constructies
 • Bepalen van afmetingen en afstanden met hulpmiddelen als meetlint, potlood, duimstok en krijt
 • Op maat zagen van houten platen en balken met (elektrisch) gereedschap
 • Aan elkaar bevestigen van bouwmaterialen met behulp van spijkers, schroeven, bouten enz.
 • Afwerken van aansluitingen en naden (bijvoorbeeld met plinten of kit)
 • Controleren van deugdelijkheid en conditie van bestaande constructies (met behulp van onder andere waterpas en winkelhaak)
 • Verrichten van onderhoudswerkzaamheden aan panden, zoals verhelpen van lekkage en aanbrengen van waterslagen.