Vakkundige timmerman nodig?

Impact Bouwbedrijf is uw timmerman in Leiden en omgeving

Timmerman in Leiden nodig?

Timmerman of timmerbedrijf, Impact is eigenlijk alles in 1. Een allround aannemer, die dus ook een ervaren timmerman voor u heeft.  Of het nu gaat om een kleine timmerklus of juist de grotere timmerwerken, wij nemen het project graag van u aan. 

Waarom kiest u voor een timmerman van Impact Bouwbedrijf Leiden?

Dat is eenvoudig. Onze timmermannen zijn niet alleen ervaren en bekwaam. Zij werken ook buitengewoon zorgvuldig. Onze klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit die zij leveren.  Kan de timmerman de klus niet alleen aan of heft hij bijvoorbeeld een loodgieter of electriciën nodig bij een bepaalde klus: geen enkel probleem Wij zijn immers een allround aannemersbedrijf. Dus het blijf bij ons niet alleen bij timmeren. Wij verzorgen ook graag een volledige verbouwing, aanbouw of renovatie.

Voor welk timmerwerk kunt uw bij Impact terecht?

Onze timmermannen zijn allround. Veel timmerbedrijven hebben een bepaalde specialisatie. Wij sturen altijd de juiste timmerman voor een bepaalde klus. Voor heel specifieke projecten werken wij ook samen met timmerbedrijven. Heeft u dus een timmerklus? Begin dan altijd met een telefoontje of mailtje naar Impact. Wij zijn ook graag uw vertrouwde timmerbedrijf in Leiden.

Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen van uw timmerman?

Dat kan! Neem contact op via het formulier en wij nemen graag contact met u op. Wellicht is onze timmerman binnenkort wel bij u aan de slag. Wij komen uw timmerwerk graag bekijken.

Direct contact

Snel hulp nodig?

+31 (0)71-820 03 55

Impact is 7 dagen per week bereikbaar

Anderen zochten op: 

Timmerman, loodgieter, metselaar, tegelzetter, renovatie, elektricien, aanbouw, opbouw, verbouwing, bouwbedrijf

 

Lees hier meer over de timmerman

U zoekt een timmerman in Leiden?

Vaak denken opdrachtgevers dat ze alleen een timmerman nodig hebben voor hun project. Maar meer dan eens komt het voor dat er meerdere vakmensen op een project nodig zijn. Natuurlijk zijn er ook allround klusjesmannen die meer kunnen dan alleen timmeren of loodgieten. Maar het is handig om te weten wat er nu wel en niet onder het standaard takenpakket van de timmerman valt. 

Klussen voor de timmerman

Vaak gaat het om het bouwen van houten constructies. Soms is dat een frame ter voorbereiding op het werk van een andere vakman die het daarna afwerkt, maar vaak ook complete houten bouwwerken, zoals een schuur of een blokhut. Een timmerman bouwt niet alleen nieuw, maar verzorgt ook onderhoud en renovatie aan houtwerk. Denk hierbij aan het repararen van houtrot in kozijn en deuren. 

Wie is een goede timmerman in Leiden? 

Dat zijn er ongetwijfeld meerderen, maar zeker een aantal ervan werken via ons. Dus als je zoekt naar een ervaren, betrouwbare timmerman, informeer dan zeker even bij Impact Bouwbedrijf Leiden. 

Het vak timmerman is ruim en eigenlijk te uitgebreid om even toe te lichten. Binnen zijn werk zijn er vele specialisaties. Zo is een meubelmaker ook een timmerman, maar iemand die de bekisting voor funderingen timmert ook. Terwijl dit twee totaal verschillende beroepen zijn, zijn het beiden timmermannen. Om een idee te krijgen van de verschillende werkzaamheden hebben we een lijstje opgesteld. 

Werkzaamheden van de timmerman

  • Het vervaardigen, repareren en/of monteren van deuren, kozijnen, dakconstructies, schuren, hutten, trappen, plafonds, wanden, vensterbanken en/of andere (houten) constructies
  • Bepalen van afmetingen en afstanden met hulpmiddelen als meetlint, potlood, duimstok en krijt
  • Op maat zagen van houten platen en balken met (elektrisch) gereedschap
  • Aan elkaar bevestigen van bouwmaterialen met behulp van spijkers, schroeven, bouten enz.
  • Afwerken van aansluitingen en naden (bijvoorbeeld met plinten of kit)
  • Controleren van deugdelijkheid en conditie van bestaande constructies (met behulp van onder andere waterpas en winkelhaak)
  • Verrichten van onderhoudswerkzaamheden aan panden, zoals verhelpen van lekkage en aanbrengen van waterslagen.

Berichten in de categorie “Timmerman

Dakkapel vernieuwen Leiden

Op de Rijndijk in Leiden hebben we een dakkapel vernieuwd. De oude was aan vervanging toe. In deze fotogallerij kun je zien hoe de dakkapel was voordat de timmerman ermee aan de slag ging en er zijn een aantal foto's van de tussenstappen opgenomen. Wij maken graag...

Wat doet een timmerman?

Wat doet een timmerman?Het beroep timmerman is een van de oudste beroepen uit de geschiedenis van de mensheid. Ook toen het nog niet als beroep werd uitgeoefend, werd er al getimmerd. Tegenwoordig is de timmerman niet meer de handwerker van vroeger. Maar het is zeker...

Zaagtafel met “airbag” spaart vinger van timmerman

Gereedschapfabrikant Festool komt met een uitvinding die heel wat vingers van timmermannen zal sparen. De zaagtafel in kwestie blokkeert het blad en trekt deze weg zodra het een vinger raakt. Op dit moment is de zaagtafel nog niet te koop, maar op een Duitse beurs...