Vloer- of wandtegels laten vervangen?

Impact Bouwbedrijf is uw tegelzetter in Leiden en omgeving

Tegelzetter in Leiden nodig?

Bij een badkamer denk je al gauw aan een loodgieter of installatiebedrijf, maar heeft u wel eens gedacht aan de tegelzetter? Deze vakman maakt de badkamer van een functionele ruimte tot een plek om je thuis te voelen. De tegelzetter brengt de sfeer in de ruimte. Dus in onze ogen is hij niet alleen maar iemand die komt tegelen. Onze vakman speelt een cruciale rol in het eindresultaat. 

Waarom kiezen voor een tegelzetter van Impact Bouw?

Onze vakmannen kunnen u helpen bij alle voorkomende projecten. Vaak heb je bij een project niet alleen de tegelzetter nodig, maar komt daarvoor of daarna nog een andere vakman zijn diensten leveren.  Bijvoorbeeld de loodgieter die de leidingen en afvoeren komt aansluiten wordt vaak opgevolgd door de tegelzetter. Het komt dus vaak voor dat je zowel een tegelzetter als een loodgieter of timmerman nodig hebt. En u zit er dan niet op te wachten om dit met verschillende partijen te plannen. Dit doen wij voor u. Wij zorgen dat tegelzetter, loodgieter en elektricien elkaar keurig opvolgen, zonder dat u dit met iedereen hoeft af te stemmen. Wij maken de planning, uiteraard in overleg met u.

Dus zoekt u een vakman?

Dan vindt u hem bij Impact Bouw. Onze tegelzetters worden ingezet bij onder andere:

  • Tegelvloeren
  • Nieuw tegelwerk
  • Tegelwerk terras
  • tegelwerk in de keuken
  • tegelen badkamer en WC
  • Reparatie bestaand tegelwerk

Offerte aanvragen voor onze tegelzetter?

Neem gerust contact met ons op. Wellicht zijn wij binnenkort wel bij u aan de slag. Wij komen uw project graag bekijken op locatie om een goede inschatting te kunnen maken. Op basis van uw wensen doen wij u dan een voorstel. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Heeft u vragen? Stel ze gerust. 

Meer weten over onze tegelzetter?
Wat is een tegelzetter?


Hij is degene die zorgt voor de wand- of vloerafwerking met behulp van tegels. Onze vakman zet de tegels met bijvoorbeeld een mortel of lijm vast op de ondergrond. Dit zorgt voor een waterdichtresultaat en een mooie uitstraling van de ruimte. 

Zo werkt uw tegelzetter uit Leiden

De tegelzetter begint met het beoordelen van de werktekeningen. Daarna zorgt hij dat hij de juiste gereedschappen en materialen van onze bedrijfslocatie in Leiden meeneemt. Op de locatie zal hij de werkplek opmeten en waar nodig markeringen aanbrengen om het tegelwerk netjes te kunnen plaatsen.

Vervolgens worden de eerste tegels op maat gesneden en de lijm of mortel aangemaakt. Uiteraard maakt hij de ondergrond goed schoon voor een goede hechting. In sommige gevallen is er voorstrijk nodig. Vaak hebben de timmerman en de metselaar al gezorgd voor een goede voorbereiding en onderlaag. 

Vervolgens worden de tegels op de vloer of wand aangebracht en gevoegd. Het tegelwerk kan variëren van standaard tot heel creatief, met mozaik en verschillende kleuren, vormen en maten. 

Wat kost een tegelzetter?

Dat is afhankelijk van wat u wilt. Wilt u een prijs per uur? Dat kan, maar het zegt niet veel over wat u project gaat kosten. En kan de tegelzetter de klus alleen doen of komen zij met 2 man? Dat is erg bepalend voor de prijs. “Dus wat kost een tegelzetter?” is een vraag die niet eenvoudig te beantwoorden is. Wij komen graag met u in contact zodat we de klus en de situatie kunnen inschatten. Daarna kunnen we kijken of we op basis van die informatie een prijsindicatie kunnen geven om een idee te geven wat het inhuren van onze vakman gaat kosten. 

Dus zoekt u een tegelzetter in Leiden? 

Wij zijn gevestigd in Leiden en hebben die ervaren vakman die u zoekt voor:

  • Herstel en reparatie aan tegelwerk
  • Aanbrengen van nieuw tegelwerk aan wanden, vloeren, terrassen enz.
  • Voorbereidend van sloop-, breek- en hakwerk kunnen wij ook voor u verzorgen
  • En niet onbelangrijk: het schoonmaken en  houden van de werkplek

Impact Bouwbedrijf Leiden is ook graag uw tegelzetter in Leiden! 

Snel hulp nodig?

+31 (0)71-820 03 55

Impact is 7 dagen per week bereikbaar