fbpx
Select Page

Bescherming tegen elektromagnetische straling

Impact Bouwbedrijf is uw straling specialist in Zuid-Holland

Stralingswerende verf voorkomt schade aan gezondheid

Elektromagnetische velden komen voor rond hoogspanningslijnen, antennes, elektrische apparaten, mobiele telefoons en huishoudelijke apparaten. De elektromagnetische straling van antennes kunnen een opwarmend effect hebben op het lichaam. Stralingswerende verf beschermd tegen deze straling en onderschept draadloos dataverkeer zoals Wifi.

Voordelen stralingswerende verf

Ademend, zonder oplosmiddel & weekmakers en emissiearm.
✔ Minder druk op het hoofd, minder hoofdpijn, beter slapen.
✔ Afscherming tegen hoogfrequente elektromagnetische velden (HF).
✔ Afscherming tegen laagfrequente wisselende elektrische velden (LF).

Waarom bescherming tegen straling?

Sommige mensen ervaren klachten zoals hoofdpijn, spierpijn en/of gewrichtspijn als zij in de buurt komen van elektromagnetische bronnen. Steeds meer mensen worden gevoeliger voor straling. Ze ervaren een rusteloosheid, een prikkelbaarheid die ze niet kunnen thuis brengen. Deze gevoeligheid heeft een naam: Elektromagnetische overgevoeligheid Syndroom (EOS). Kinderen zijn extra gevoelig voor elektromagnetische straling. Daarom is het belangrijk om uzelf en anderen te beschermen tegen de invloeden van deze straling. Mensen met ElektroHyperSensitiviteit (EHS) kunnen baat hebben bij deze verf. Stralingsbelasting weg, klachten weg (al kan dit enige tijd duren).

Let op

Het aarden van het verf is verplicht! Volgens de toepasselijke EU-regelgeving moeten alle oppervlakken worden geaard door een gekwalificeerde elektricien. Impact heeft zowel de gekwalificeerde elektricien als schilder in huis.

Wat doet een stralingswerende verf?

Een oplossing tegen het binnendringen van hoogfrequentie en laagfrequentie straling binnen een ruimte is stralingswerende verf. Het doet feitelijk precies wat het zegt. Stralingswerende verf is een grondverf die straling reduceert tot 99,5%. De verf is op zo goed als alle ondergronden aan te brengen. Dankzij de werkzame stoffen, waaronder carbon en koolstof, is de kleur van de verf zwart. Na het aanbrengen kan als afwerking gekozen worden voor verf of behang.

Laat ons uw beschermen tegen schadelijke straling

Neem voor professionele en zorgeloze bescherming tegen elektromagnetische straling direct contact met ons op. Impact zorgt er zo snel mogelijk voor dat  alle straling buiten de deur wordt gehouden.

Snel hulp nodig?

+31 (0)71-820 03 55

Impact is 7 dagen per week bereikbaar