fbpx
Select Page

Voor spoedgevallen, storingen en schade

Impact Bouwbedrijf verhelpt elke storing

Waar andere storingsdiensten stoppen, gaan wij verder!

Storingen en schade zijn vervelend en overvallen u altijd op het verkeerde moment. Dan is het prettig om te weten dat u vakkundige hulp inschakelt met slechts één telefoontje. En dat u vervolgens snel, efficiënt en deskundig wordt geholpen door een team van specialisten die 24/7 voor u klaarstaan.

Onze specialisatie

✔  Hulp bij warmtenet
✔  Hulp bij waterschade 
✔  Hulp bij elektrastoringen
✔  Oplossen problemen met CV-ketels

✔  
Hulp bij defecten aan deuren en ramen

Liever niet zelf aan de slag?

Bij een gebroken raam, lekkage, deuren  of hang- en sluitwerk dat hapert, elektronische storingen,  wilt u meteen geholpen worden door een expert. Wij voeren de noodreparaties snel, vakkundig en netjes uit. Uiteraard stellen we alles in het werk zodat gedupeerden weinig overlast ervaren van de herstelwerkzaamheden. In 99% van de gevallen staan we binnen 60 minuten na uw belletje op de stoep. Ook op zon- en feestdagen én ‘s nachts. Uw schade is onze zorg!

Waterlekkage snel laten herstellen

Uit ervaring weten wij dat schade aan uw woning of bedrijfspand en bezittingen een enorme impact kan hebben. Heeft u te maken met waterschade? Dan wilt u dit snel opgelost hebben, zonder al te veel extra overlast. Impact helpt u daarbij. Wij kunnen direct de waterschade herstellen.

CV-ketel storing snel laten herstellen

Een storing aan uw cv-ketel kunt u herkennen aan het feit dat er opeens geen warm water meer uit de kraan komt of de verwarming het niet meer doet. Neem contact met ons op en de CV-installateurs in ons netwerk komen zo snel mogelijk de cv-ketel storing verhelpen.

Help mijn deur gaat niet meer open

U bent uw sleutel kwijt? Uw slot is kapot? Of is uw sleutel afgebroken? Wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van hang en sluitwerk weten wij als geen ander hoe we snel en adequaat moeten reageren om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Waarom Impact bellen?

  • 24/7 bereikbaar.
  • Één aanspreekpunt, één contactpersoon.
  • Meteen hulp bij glas-, ruit- en stormschade.
  • Een tienkoppig team met jarenlange praktijkervaring.
  • Meteen hulp bij problemen met (elektrische) installaties.
  • Direct toegang tot een timmerwerkplaats en een kozijnenfabriek.

Laat ons uw storing of spoedgeval herstellen

Wij zullen zo snel mogelijk te hulp schieten om de schade te beperken en daarna professioneel te herstellen.

Snel hulp nodig?

+31 (0)71-820 03 55

Impact is 7 dagen per week bereikbaar