fbpx
Select Page

Geen zin in achterstallig onderhoud?

Impact Bouwbedrijf is uw schilder specialist in Zuid-Holland

Schildersbedrijf Impact zet alles weer strak in de lak

Het oer Hollandse weer stelt hoge eisen aan het buitenschilderwerk. Achterstallig onderhoud aan het schilderwerk kan veel problemen veroorzaken. Wanneer de weersinvloeden vrij spel hebben kan dit vervelende en dure gevolgen met zich meebrengen zoals houtrot. Het onderhoud van het schilderwerk is daarom vaak de grootste kostenpost. Ons advies als schildersbedrijf is altijd: voorkomen is beter als genezen, dus wacht niet tot de verflaag al helemaal afgebladderd is.

Gevolgen achterstallig onderhoud

❌ Verkorte levensduur
❌ Houtrot in het houtwerk
❌ Mindere uitstraling woning
❌ Blaren in het schilderwerk
❌ Houtwerk onbeschermd tegen weersinvloeden

Welke schilderswerkzaamheden voeren wij uit?

Wilt u een goede kwaliteit? Dan is het verstandig een professioneel schildersbedrijf in te huren voor uw schilderwerk. Wij verzorgen onder andere: 

Binnenschilderwerk

Slecht binnenschilderwerk beïnvloedt uw buitenschilderwerk. Wist u dat? Het verbaast u misschien, maar de kwaliteit van het buiten schilderwerk wordt echt beïnvloedt door de staat van het schilderwerk aan de binnenzijde. Het binnenschilderwerk van uw woning is eens in de 6 jaar toe aan een nieuwe laag verf. Oppervlaktes die kwetsbaarder zijn zoals de trap vragen vaker om onderhoud dan de binnenmuren. 

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is eigenlijk veel belangrijker dan binnenschilderwerk. Omdat uw huis met verschillende weersomstandigheden te maken krijgt is buitenschilderwerk vaker aan onderhoud toe dan het schilderen binnen. Het schilderen aan de buitenkant van uw woning is gemiddeld om de 4 of 5 jaar toe aan nieuw schilderwerk.

Spackspuiten

Een spacklaag is een vrij dunne laag die met een spackspuitmachine word aangebracht. Door de compressor die er voor zorgt dat de spack goed verdeeld wordt op de muren en de plafonds krijgt u een prachtige structuur zowel grof als fijn. Het grote voordeel van het laten spackspuiten van uw muren en wanden is dat u spack kunt kiezen in iedere kleur die u wenst. 

Signalen dat je schilderwerk vernieuwd moet worden

  • Er ontstaan scheuren en blaasjes in het schilderwerk.
  • Het schilderwerk verkleurt en is versleten.
  • De verf verpoederd.

Laat ons uw schilderwerk opnieuw uitvoeren

Vraag vandaag nog uw offert aan en wie weet staat onze schilder binnenkort wel op uw stoep. Met schildersbedrijf Impact staat alles weer strak in de lak.

Snel hulp nodig?

+31 (0)71-820 03 55

Impact is 7 dagen per week bereikbaar