fbpx
Select Page

Riool of afvoer verstopt?

Impact Bouwbedrijf is uw riool specialist in Zuid-Holland

Rioolwerkzaamheden: klusjes met luchtjes

Rioleringen zijn van levensbelang. Ze zorgen ervoor dat onze afvalresten netjes worden afgevoerd voor verwerking. Helaas kunnen er op een dag toch rioolproblemen ontstaan waardoor rioolwerkzaamheden nodig zijn. Denk maar aan een plaatselijke blokkade of aan een totale verstopping.

Soorten rioolproblemen

❌ Rioolstank
❌ Rioolbreuk
❌ Rioolverstopping

Waar kunnen rioolproblemen toe leiden?

Wanneer er een overstroming of lekkage als gevolg van een rioolprobleem heeft plaatsgevonden kan dat gevolgen hebben voor de vloer, de muren en uw spullen. Op de muren kan er zelfs schimmel ontstaan waardoor u last krijgt van een muffe lucht in huis. Het is vreselijk als uw dierbare bezittingen beschadigd raken als gevolg van de overstroming.

Oorzaken van een verstopt riool

  • Vet: vet, haar en schuim
  • Boomwortels: wortels die diep in het riool groeien
  • Voorwerpen: voorwerpen die het riool volledig blokkeren

Wat te doen bij rioolproblemen?

Wanneer u de indruk heeft dat u dit probleem niet zelf kunt verhelpen, doet u er verstandig aan de hulp van een rioolwerkzaamheden expert in te schakelen. Het rioolprobleem kan dan zo snel mogelijk worden opgelost en gevolgschade wordt voorkomen of blijft beperkt.

Riolering aanleggen

Bij het bouwen of verbouwen van een huis komt er een moment waarop u de riolering moet laten aanleggen. Wilt u de afvoer laten aansluiten op het hoofdriool? Of wilt u een nieuw riool laten aanleggen? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om.

Laat ons uw rioolprobleem herstellen

Neem voor professionele en zorgeloze rioolwerkzaamheden direct contact met ons op. Impact zorgt er zo snel mogelijk voor dat u weer gebruik kunt maken van de wc en zijn nare rioolluchtjes verleden tijd.

Snel hulp nodig?

+31 (0)71-820 03 55

Impact is 7 dagen per week bereikbaar

Riool verstopt, rioolwerkzaamheden