fbpx
Select Page

Verven met natuurlijke grondstoffen?

Impact Bouwbedrijf is uw verf specialist in Zuid-Holland

Extreem duurzaam, kleurvast en milieuvriendelijk

Duurzame verf, gewoon omdat het kan. Minerale muurverf is de duurzaamste en gezondste muurverf. Deze natuurlijke verven zijn gezond, superdekkend, sterk, ultramat en schrobvast.

Voordelen stralingswerende verf

Onbrandbaar
✔ Milieuvriendelijk
✔ Geen schimmel of bacteriën
✔ Onovertroffen lichtechtheid
✔ Bestand tegen luchtvervuiling

Wat is minerale muurverf?

Natuurlijke grondstoffen vormen de basis voor de unieke kwaliteit van de KEIM mineraalverven. Een KEIM mineraalverf bestaat uit vloeibaar kalisilikaat als bindmiddel, dat in structurele opbouw en hardheid gelijk is aan bergkristal, minerale vulstoffen en anorganische kleurpigmenten.

Wat is Keim mineraalverf?

Mineraalverven zijn gebaseerd op minerale grondstoffen. De productie en verwerking ervan zijn dan ook zeer milieuvriendelijk. Door de lange levensduur wordt er zuinig met grondstoffen omgesprongen en de niet-schadelijke samenstelling ontziet het milieu en de gezondheid.

De mineraalverf producten van Keim worden ook wel silicaatverf genoemd. Het zijn stuk voor stuk natuurproducten. Voor Keim draait alles om duurzaamheid, ecologie, economisch in gebruik en stabiliteit van kleur.

Milieuvriendelijk en ecologisch

Naast dat Keim verf geen weekmakers, geen oplosmiddelen en geen chemische toevoegingen kent, is er een gunstige CO² balans. Tijdens het drogen van de verf wordt de CO² die tijdens de productie van het bindmiddel vrijkomt, weer uit de lucht opgenomen. Onze schilder werkt graag op een milieuvriendelijke manier.

Hoewel van oorsprong voor mineralen als beton en baksteen bedoeld, is er nu ook Keim voor hout. 

Waarom is Keim mineraalverf speciaal

Keim heeft het werken met mineraalverf tot een specialisme gemaakt. Het van oorsprong Duitse bedrijf is er al mee bezig sinds 1878. Keim wordt niet gezien als zomaar een verffabrikant, maar als een gebouwenbeschermer die over de hele wereld duurzaamheid tot iets vanzelfsprekends maakt. Oprichter A.W. Keim wordt gezien als een innovator en visionair op zijn gebied. Zijn naam bracht het zelfs tot een werkwoord: keimen, ofwel verduurzamen met verf.

Laat ons uw huis op een natuurlijke manier beschermen

Neem voor professionele en zorgeloze bescherming tegen de elementen direct contact met ons op. Impact zorgt er zo snel mogelijk voor dat  alles weer strak in de lak staat.

Snel hulp nodig?

+31 (0)71-820 03 55

Impact is 7 dagen per week bereikbaar

DUURZAAM, KLEURSTABIEL, ECOLOGISCH