Muurtje laten metselen?

Impact Bouwbedrijf is uw metselaar in Zuid-Holland

Metselaar in Leiden nodig?

Zoekt u een metselaar voor een muurtje in de tuin of moet er een complete woning worden gemetseld? Impact Bouw verzorgt graag al uw metselwerk in Leiden omstreken. Snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs. 

Onze metselaars zijn dagelijks aan het werk in regio Leiden, maar ook ver daarbuiten. Veel opdrachtgevers en collega bouwbedrijven weten ons inmiddels te vinden als er een metselaar nodig is op een bouwproject. Indien gewenst verzorgen onze metselaars zelf ook de opbouw van de steigers en het voegwerk. 

 

De partij voor metselwerk in Leiden

Impact Bouw verzorgt zowel het voorbereidend werk als de uitvoering. Daarbij hoort uiteraard ook het metselwerk. Wij hechten er waarde aan dat onze mensen netjes en veilig werken. Zij zijn daarom ook bezit van de benodigde certificaten en worden geregeld getraind op veiligheid. Maar wij gaan verder. Wij verwachten van onze metselaars dat zij de werkplek ieder dag netjes achterlaten. De werkplek moet ten alle tijden veilig en schoon zijn. 

 

Alleen de beste metselaars

Het is lastig om in een drukke markt goede vakmensen te vinden. Dat zal elk bouwbedrijf beamen. Toch nemen wij alleen genoegen met de beste metsellieden. En mochten we een keer onverhoopt onvoldoende capaciteit hebben wegens drukte, dan werken wij altijd met vertrouwde partners samen. U merkt er niets van, maar het metselwerk gaat wel gewoon volgens planning door. 

Wanneer kunt u onze metselaars inschakelen?

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem gerust contact met ons op. Wellicht is onze metselaar binnenkort wel bij u aan de slag. Maak vrijblijvend een afspraak. Wij maken een inschatting van de situatie en bespreken dan graag de wensen met u. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Laat het metselen maar aan ons over. 

Snel hulp nodig?

+31 (0)71-820 03 55

Impact is 24/7 bereikbaar