Vakkundige loodgieter nodig?

Impact Bouwbedrijf is uw loodgieter in Leiden en omgeving

Loodgieter in Leiden nodig?

Loodgieter of installatiebedrijf, Impact is eigenlijk alles in 1. Een allround aannemer, dus wij werken ook met professionele loodgieters. Heeft u een lekkende kraan, kapotte afvoer of wilt u een nieuwe badkamer? Onze loodgieter kan het allemaal. Heeft u een project waarbij een loodgieter nodig is? Impact Bouwbedrijf Leiden is ook graag u vertrouwde loodgieter. 

Waarom kiest u voor een Loodgieter van Impact Bouwbedrijf Leiden?

Onze vakmannen kunnen u helpen bij alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het verhelpen van een lekkage of het vervangen van een kraan, maar ook aan projecten zoals het plaatsen van een nieuwe badkamer of het vervangen van een dak. Bij dit soort projecten werkt de loodgieter vaak samen met een timmerman of tegelzetter. En ook die hebben wij voor u. Bij Impact hoeft u niet zelf alle vaklieden zelf bij elkaar te zoeken. Impact Bouwbedrijf Leiden is uw aannemer voor het hele project. 

Voor welk loodgieterwerk kunt uw bij Impact terecht?

 • Vervangen leidingwerk
 • Plaatsen sanitair
 • Ontstoppen van leidingen
 • Hemelwaterafvoer
 • Dakbedekking plaatsen en/ of vervangen
 • Zinkwerk
 • Rioleringswerkzaamheden
 • En nog veel meer

Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen van uw loodgieter?

Dat kan! Neem contact op via het formulier en wij nemen graag contact met u op. Wellicht is onze loodgieter binnenkort wel bij u aan de slag. Wij komen uw loodgieterswerk graag bekijken. Wij maken een inschatting van de situatie en bespreken de wensen met u. Wij maken een offerte en laten de beslissing geheel vrijblijvend aan u over.

Heeft u vragen? Stel ze gerust. Wij zijn er voor u.

Andere vakmensen nodig?

Ook voor ander bouwpersoneel kunt u contact met ons opnemen. Wij regelen uw project van A tot Z. Heeft u een timmerwerk of zoekt u een stucadoor? Geen probleem: wij regelen het voor u.

 

Loodgieter Leiden

Snel hulp nodig?

+31 (0)71-820 03 55

Impact is 7 dagen per week bereikbaar

Anderen zochten op: 

Timmerman, loodgieter, metselaar, tegelzetter, renovatie, elektricien, aanbouw, opbouw, verbouwing, bouwbedrijf

 

Direct contact

Berichten in de categorie “Loodgieter

Noodgevallen voor de loodgieter

In sommige gevallen kun je wel eens met spoed een loodgieter nodig hebben. Gelukkig kun je op ons rekenen. Wij zijn de aannemer in Leiden die ook snel een loodgieter bij u langs kan sturen.  In welke gevallen kun je een beroep doen op onze loodgieter?  Help! Het water...

“Nog geen warmtepomp voor iedereen”

Heeft u plannen voor een warmtepomp? Is dat (al) een goed idee? Bij Radar ging het er onlangs over en daar was het oordeel duidelijk. Wacht nog maar even met het bellen van uw loodgieter. Mensen kiezen voor een warmtepomp om energie te besparen, maar in de...

Wanneer bel je een loodgieter?

Lekkende kraan? Bel je loodgieter in Leiden!

Dat is een vraag die je niet heel kort en bondig kunt beantwoorden. De loodgieter is een veelzijdig vakman. En de ene loodgieter is de andere niet. Je kunt stellen dat de loodgieter degene is die zorgt dat:

 • water buiten blijft – loodgieters leiden het water via daken, dakgoten en regenpijpen weg van de woning.  Ook verhelpt hij lekkages en kan hij onderhoud doen aan waterafvoer
 • water binnenkomt – de loodgieter verzorgt de watervoorziening middels aanleg van waterleidingen, kranen en ander sanitair
 • het water wordt verwarmd – de loodgieter / installateur installeert de boiler / HR-Ketel / warmtepomp / zonneboilers.
 • dat het huis wordt verwarmd – in het verlengde van de warmwatervoorziening ligt ook de verwarming van het huis / gebouw. Dit gebeurt ook vaak met verwarmd water dat door het verwarmingssysteem stroomt.
 • (vuil) water het huis verlaat – de loodgieter is ook weer het sluitstuk in de watercirculatie. Aanleg, onderhoud en ontstoppen van riolering valt ook vak onder de werkzaamheden van de loodgieter. 

Zit u met één van dit soort zaken?  

Bel dan uw loodgieter in Leiden

De loodgieter van Impact Bouwbedrijf Leiden is een gespecialiseerd vakman en kan u helpen in het geval van aanleg van verwarmingsinstallaties, sanitair en is ook ervaren met meer traditionele technieken zoals lood, koper en brons. 

Het werkgebied van de loodgieter is ruim. Letterlijk ruim, want de loodgieter zit zowel op het dak als in de kruipruimte. Maar daar gaat het natuurlijk niet om. Zijn vaardigheden zijn ook ruim. Hij moet overweg kunnen met water-, gas en elektrische installaties. Hij moet dus van alle markten thuis zijn. 

Impact Bouwbedrijf Leiden uit Leiden biedt deze loodgieters

Vaak is de aanleiding om een loodgieter te bellen helaas een minder prettige: een lekkage of een verstopt riool. De loodgieter komt daarom niet altijd in de leukste situaties terecht. Mensen zijn niet blij op zo’n moment. Wij begrijpen dat deze situaties stressvol kunnen zijn. 

Maar gelukkig zijn loodgieters er ook voor leukere dingen

De loodgieter is bijvoorbeeld ook degene die die handige Cooker komt installeren of die mooie designkraan die u al jaren wilde hebben. En omdat de loodgieter zo’n veelzijdig vakman is kun je hem vaak ook inschakelen voor allerlei kleine reparaties in de keuken, toilet of badkamer wanneer hij toch bezig is met een klus. In overleg is er veel mogelijk. 

Loodgieters in Leiden genoeg

…Maar wij zijn ook nog eens flexibel, betaalbaar en vakbekwaam! 

Wat kost een loodgieter?

De kosten van een loodgieter verschillen per klus en project. Het is ook een verschil of de loodgieter de klus alleen aan kan of dat hij samen met een collega moet komen. Om een goede indicatie van de prijs te kunnen maken, komen wij dan ook graag even bij u langs om een prijs te kunnen bepalen. Een uurprijs noemen heeft niet veel zin als de loodgieter veel langer of juist veel korter bezig is dan u verwacht. Ook wanneer hij alleen of met meerdere mensen moet komen maakt een groot verschil. 

Dus, woont in Leiden of ergens anders in de regio? Wij komen graag even langs. 

In sommige gevallen is het wellicht wenselijk om een projectprijs af te spreken voor het loodgieterswerk, maar soms kan een uurtarief de voorkeur hebben. Wat in uw geval het beste past komt dan naar voren in het kennismakingsgesprek. 

Uw loodgieter, tot uw dienst!