fbpx
Select Page

Last van lekkage of verstopping ?

Impact Bouwbedrijf is uw loodgieter in Zuid-Holland

Wij hebben een loodgieter voor elke situatie

Bij het tijdig inschakelen van een loodgieter kan worden voorkomen dat er grotere schade optreedt. Wij staan klaar voor lekkages, verstoppingen, cv-onderhoud of de aanleg van gas- en waterleidingen. Onze loodgieter kan het allemaal.

Voor welk loodgieterswerk kunt bij ons terecht?

 • Plaatsen sanitair
 • Hemelwaterafvoer
 • Vervangen leidingwerk
 • Ontstoppen van leidingen
 • Rioleringswerkzaamheden
 • Dakbedekking plaatsen en/ of vervangen

Waarom kiezen voor een Loodgieter van Impact Bouw?

Onze vakmannen kunnen u helpen bij alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het verhelpen van een lekkage of het vervangen van een kraan, maar ook aan projecten zoals het plaatsen van een nieuwe badkamer of het vervangen van een dak. Bij dit soort projecten werkt de loodgieter vaak samen met een timmerman of tegelzetter. En ook die hebben wij voor u. Bij Impact hoeft u niet zelf alle vaklieden bij elkaar te zoeken. Impact Bouw is uw bouwbedrijf voor het hele project. 

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem gerust contact met ons op. Wij maken een inschatting van de situatie en bespreken dan graag uw wensen.

Heeft u vragen? Stel ze gerust. 

Snel hulp nodig?

+31 (0)71-820 03 55

Wij zijn 24/7 bereikbaar


Wist u dat wij ook Bitcoin accepteren?

Loodgieter Leiden

Wanneer bel je een loodgieter?

Dat is een vraag die je niet heel kort en bondig kunt beantwoorden. De loodgieter is een veelzijdig vakman. Hij zorgt ervoor dat:

 • water buiten blijft – hij leidt het water via daken, dakgoten en regenpijpen weg van de woning.  Ook verhelpt hij lekkages en kan hij onderhoud doen aan waterafvoer
 • water binnenkomt – hij verzorgt de watervoorziening middels aanleg van waterleidingen, kranen en ander sanitair
 • het water wordt verwarmd – hij installeert de boiler / HR-Ketel / warmtepomp / zonneboilers.
 • dat het huis wordt verwarmd – in het verlengde van de warmwatervoorziening ligt ook de verwarming van het huis / gebouw. Dit gebeurt ook vaak met verwarmd water dat door het verwarmingssysteem stroomt.
 • (vuil) water het huis verlaat – hij is ook weer het sluitstuk in de watercirculatie. Aanleg, onderhoud en ontstoppen van riolering valt ook vak onder de werkzaamheden van de loodgieter. 

Zit u met één van dit soort zaken?  

Schakel dan onze loodgieter in

Onze ambachtsman kan u helpen in het geval van aanleg van verwarmingsinstallaties, sanitair en is ook ervaren met meer traditionele technieken zoals lood, koper en brons. 

Het werkgebied van de loodgieter is ruim. Letterlijk ruim, want hij zit zowel op het dak als in de kruipruimte. Maar daar gaat het natuurlijk niet om. Zijn vaardigheden zijn ook ruim. Hij moet overweg kunnen met water-, gas en elektrische installaties. Hij moet dus van alle markten thuis zijn. 

Wat kan onze loodgieters nog meer?

Vaak is de aanleiding om een loodgieter te bellen helaas een minder prettige: een lekkage of een verstopt riool. Hij komt daarom niet altijd in de leukste situaties terecht. Mensen zijn niet blij op zo’n moment. Wij begrijpen dat deze situaties stressvol kunnen zijn. 

Maar gelukkig zijn onze waterfitters er ook voor leukere dingen

De loodgieter is bijvoorbeeld ook degene die die handige Cooker komt installeren of die mooie designkraan die u al jaren wilde hebben. En omdat hij zo’n veelzijdig vakman is kun je hem vaak ook inschakelen voor allerlei kleine reparaties in de keuken, toilet of badkamer wanneer hij toch bezig is met een klus. In overleg is er veel mogelijk. 

Loodgieters in Leiden genoeg

…Maar onze waterfitters zijn ook nog eens flexibel, betaalbaar en vakbekwaam! 

Wat kost een loodgieter?

De kosten van een loodgieter verschillen per klus en project. Het is ook een verschil of de loodgieter de klus alleen aan kan of dat hij samen met een collega moet komen. Om een goede indicatie van de prijs te kunnen maken, komen wij dan ook graag even bij u langs om een prijs te kunnen bepalen. Een uurprijs noemen heeft niet veel zin als de loodgieter veel langer of juist veel korter bezig is dan u verwacht. Ook wanneer hij alleen of met meerdere mensen moet komen maakt een groot verschil. 

Dus, woont in Leiden of ergens anders in de regio? Wij komen graag even langs. 

In sommige gevallen is het wellicht wenselijk om een projectprijs af te spreken voor het loodgieterswerk, maar soms kan een uurtarief de voorkeur hebben. Wat in uw geval het beste past komt dan naar voren in het kennismakingsgesprek. 

Uw loodgieter, tot uw dienst!