fbpx
Select Page

Huisliften zonder schacht?

Impact Bouwbedrijf is uw huislift specialist in Zuid-Holland

Vergroot uw woongenot met een luxe huislift

We worden allemaal ouder en met een huislift van Mijnlift kunt u thuis blijven wonen. Het betreden van de bovenverdieping is geen probleem meer. Dit zorgt niet alleen voor een veilige thuissituatie, maar verhoogd het comfort van uw woning aanzienlijk. Wij zijn niet voor niets een officiële partner, want  wij geloven in een plek waar we ons prettig voelen.

Voordelen huislift

 Er past er één in elke woning
✔ Een lift zorg voor waardevermeerdering van uw woning
✔ Een lift gaat zeker 30 jaar mee, een traplift gemiddeld
✔ Een lift is geschikt voor gebruik met een rollator of rolstoel

Waarom een huislift aanschaffen?

Een huislift geeft erom veel vrijheidDoor het ontbreken van muurbevestigingen, liftschacht en liftput is de montage van de lift snel en eenvoudig. Het stijlvolle ontwerp en de mogelijkheid om de lift wat betreft kleur en voorzieningen aan uw eisen aan te passen, betekent dat de Mijnlift in ieder interieur op zijn plaats is.

Specificaties huislift

  • Hoge plafonds vormen geen problemen.
  • Drie cabinegroottes, van 1, 2 tot 3 personen.
  • Ons kabelliersysteem kan alle hefhoogtes aan.
  • De lift vereist geen liftput of dakopbouw (dus weinig bouwkundige aanpassingen).

Langer thuis blijven wonen met MijnLift

Met zijn bijna transparante ontwerp is de Mijnlift de premium optie op het gebied van verticaal vervoer in de thuisomgeving. De elegante vormgeving en perfecte afwerking zijn een verrijking van uw huis. De Mijnlift een esthetisch multi talent, dat vrijwel onzichtbaar in de bestaande situatie wordt opgenomen, of juist als opvallend designelement een blikvanger in de ruimte vormt.

Laat ons uw glasschade herstellen

Neem voor professionele en zorgeloze huislift installatie direct contact met ons op. Impact zorgt er zo snel mogelijk voor dat u zich weer verticaal kan vervoeren in uw eigen huis.

Snel hulp nodig?

+31 (0)71-820 03 55

Impact is 7 dagen per week bereikbaar