fbpx
Select Page

Last van een kapotte ruit?

Impact Bouwbedrijf is uw glasschade specialist in Zuid-Holland

Glasschade komt altijd ongelegen

Het zal je gebeuren. Je zit rustig binnen in je huis, de kinderen spelen buiten. Opeens hoor je gerinkel. Geschrokken kijk je wat er aan de hand is. De bal van je kinderen ligt opeens in een kamer, en de ruit is stuk. Glasschade komt eigenlijk altijd ongelegen. Het is dan ook van belang dat u zo snel mogelijk contact met Impact opneemt.

Gevolgen van glasschade

Lekkage & tocht
❌ Wordt koud in huis
❌ Inbrekers komen makkelijk binnen
❌ Rondslingerende glasscherven vormen risico voor kinderen en dieren

Wat te doen bij glasschade?

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Van ruitschade door storm, tot een vogel die hard tegen uw ruit aanvliegt. Glasschade is in veel gevallen dan ook niet te voorkomen. Bij ruitschade heeft u natuurlijk last van scherven, maar met een gat in uw raam bent u ook weerloos tegen weersinvloeden en inbrekers. Daarom is het fijn als de schade aan uw ruit zo snel mogelijk opgelost kan worden. Maar welke acties kunt u ondernemen bij glasschade?

Acties bij glasschade

  • Breng de situatie in kaart en ruim het glas op.
  • Ga na of u verzekerd bent tegen glasschade.
  • Oriënteer u op de verschillende glassoorten.
  • Neem contact op met Impact.
24-uurs glasservice door professionele glasmonteurs

Zelfs als midden in de nacht uw raam kapot gaat, staat Impact voor u klaar. Als professioneel glasschadeherstelbedrijf staan wij in geval van nood, binnen een uur bij u voor de deur. Wij willen uw zorgen wegnemen en vertrekken pas als u 100% tevreden bent. Zo staat u direct in contact met onze specialistische glasmonteur en kunt u bij hem terecht voor al uw op het gebied van glaskeuze.

Laat ons uw glasschade herstellen

Neem voor professionele en zorgeloze raam reparatie direct contact met ons op. Impact zorgt er zo snel mogelijk voor dat  weersinvloeden en inbrekers buiten de deur blijven.

Snel hulp nodig?

+31 (0)71-820 03 55

Impact is 7 dagen per week bereikbaar