fbpx
Select Page

Onze fundering staat als een huis

Impact Bouwbedrijf, daar kunt u op bouwen

Problemen fundering nachtmerrie huizenbezitter 

De fundering is letterlijk de basis van uw woning. Raakt deze basis verzwakt, dan leidt dit onvermijdelijk tot problemen boven de grond. Soms verzakt de grondvesten of zorgt daling van het grondwaterpeil voor paalrot. Funderen is daarom een zeer arbeidsintensieve klus waar veel precisie bij komt kijken. Het is daarom aan te raden om dit door een expert te laten doen.

Funderingsproblemen

❌ Paalrot/palenpest
❌ Te hoge belasting
❌ Uitvoeringsfouten
❌ Gebrek aan draagkracht
❌ Bodeminklinking bij grondvesten op staal

  Fundering laten storten

  Vanzelfsprekend zijn er bij Impact diverse soorten fundering mogelijk. Een uitbouw aan een woning, een garage, een serre of een groot tuinhuis zijn voorbeelden van constructies waarbij een grondvest gemaakt moet worden. Een grondvest maken of één herstellen wordt vooraf gegaan door een funderingsonderzoek. Wij werken met grondvesten op (houten) palen en grondvesten op staal.  Voor het beste eindresultaat maken wij gebruik van alleen eerste klas materialen. Ook werken wij met satellietnavigatie GPS voor het zo nauwkeurig mogelijk uitmeten en uitzetten van de werkzaamheden. Alles wordt tot in de puntjes gemeten, voorbereid, gestort en afgewerkt.

  Fundering nodig voor aanbouw?

  De grondvest bij een aanbouw wordt vaak onderschat. Ook bij een lichtgewicht aanbouw is een zekere mate van fundatie nodig om verzakking en scheurvorming te voorkomen. In sommige gevallen is een funderingsonderzoek nodig. Een goede basis draagt bij aan de uitstraling en levensduur van de aan-of uitbouw. 

  Fundering werkzaamheden

  • Bekisten en ontkisten
  • Verzorgen van betonpomp
  • Leveren en storten beton
  • Leveren en aanbrengen wapening
  • Hardboard/Folie/Betonnen werkvloer

  Laat ons uw fundering leggen

  Uw grondvest laten plaatsen door een vakman? Op Impact kunt u bouwen want wij zijn sterk in funderingen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

  Snel hulp nodig?

  +31 (0)71-820 03 55

  Impact is 7 dagen per week bereikbaar