fbpx
Select Page

Veilig uw elektriciteit laten aanleggen?

Impact is uw elektricien in Zuid-Holland

Elektriciteit aanleggen is ons vak

Bij de nieuw-, aan- of verbouw van een huis wilt u meestal een wat uitgebreidere en veiligere elektriciteit installatie. U wilt natuurlijk in alle kamers van uw woning gebruik maken van verlichting en stopcontacten. U kunt het natuurlijk ook zelf doen, maar dan is een beetje technische kennis wel handig. Op internet zijn vele handleidingen te vinden over het zelf aanleggen van elektra. Het aanleggen van een nieuw stopcontact of aansluiting voor een lamp lijkt vaak niet zo moeilijk. Alleen moet je wel weten wat je doet, niemand zit te wachten op kortsluiting of erger.

Het aanleggen van elektriciteit is vakwerk en is iets wat secuur moet gebeuren. Onze elektriciens zijn zeer bekwaam in het aanleggen van elektriciteitsnetwerken.

Elektra laat je aanleggen door een erkende elektricien

Wanneer u de keuze hebt gemaakt voor nieuw elektra laten aanleggen of het oude wilt laten vervangen is het heel belangrijk om dit zo goed mogelijk te laten doen. Een erkende elektricien is eigenlijk de enige die dit veilig voor u kan doen. Onze elektricien vernieuwt niet alleen uw oude elektra, maar vervangt ook direct de elektra in de groepenkast. Hij zorgt namelijk voor extra beveiligingen zoals het het laten aanleggen van een aardlekschakelaar. 

Elektra vervangen is niet even een doe-het-zelf klus voor in het weekend. Werken met stroom is en blijft gevaarlijk, zeker als u er weinig verstand van hebt.

Groepenkast laten vervangen

In de meeste gevallen zal onze elektricien ook een inspectie doen naar de huidige groepenkast. Als deze verouderd is dan is verstandig  om deze te laten vervangen voor een nieuwe met een betere groep verdeling. Kiest u ervoor om uw huidige groepenkast te laten vernieuwen dan kan onze elektricien zorgen voor een betere groepenverdeling. Zo zorg je dat de benedenverdieping, bovenverdieping en de zolder apart worden geschakeld. Bij een eventuele kortsluiting komt dan niet uw hele huis zonder stroom te zitten.

Om alles veilig te laten verlopen krijgen de onderstaande apparaten een aparte groep:

  • Droger
  • Jacuzzi
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Keramische als inductie kookplaten

Twijfels over het zelf uitvoeren van de klus?

Twijfel dan niet, en laat u adviseren door één van onze elektriciens. U wilt er toch zeker van zijn dat alles volgens de voorschriften wordt uitgevoerd? Vermijd risico’s.

Heeft u vragen? Stel ze gerust.