fbpx
Select Page

Alarm of alarminstallatie nodig?

Impact is uw alarmsysteem specialist in Zuid-Holland

Het belang van een goed alarmsysteem

Met een alarmsysteem beschermt u uzelf en uw familieleden, maar ook uw inboedel en woning. Schade bij brand of inbraak wordt door de verzekering niet altijd uitgekeerd. Dus een inbraak kan aardig in de papieren lopen. Door duidelijk te laten zien dat uw huis goed beveiligd is, laten inbrekers uw huis links liggen. Met een betrouwbaar camera- en of beveiligingssysteem kun je de dieven zelfs op heterdaad betrappen.

Een bedraad alarmsysteem aanleggen

Er wordt tegenwoordig, bij de keuze van een alarminstallatie, nog vaak gekozen voor een bedraad alarmsysteem. Veel mensen denken dat het veiliger is omdat je niet zo makkelijk digitaal kan inbreken. Let er dan wel op dat de kabels niet zichtbaar in het huis liggen. Een inbreker hoeft anders maar één enkel kabeltje door te knippen om het volledige systeem uitschakelen. Hou er rekening dat de kosten van een bedraad alarmsysteem aanleggen altijd hoger uitvallen. Dat heeft te maken met enkele kleine verbouwingen.

Een draadloos alarmsysteem aanleggen

Het is een stuk eenvoudiger om een draadloos alarmsysteem aan te schaffen. Deze kunt u dan ook eenvoudig overal in uw huis ophangen. Met een beetje technische kennis kunt u dit systeem ook zelf plaatsen. Kiest u uiteindelijk toch voor de plaatsing van een draadloos alarmsysteem, dan staan onze experts klaar om u te helpen.

Hoe kunt u een inbraak(poging) voorkomen?

Maak het een inbreker lastig door:

  • Gecertificeerd hang- en sluitwerk
  • Goede verlichting in huis, dit schrikt af
  • Waardevolle spullen uit het zicht te houden
  • De pakkans te vergroten van inbrekers met camerabewaking
  • Gebruik te maken van een alarmsysteem, aangesloten op een meldkamer

Bent u er al uit welk alarmsysteem het wordt?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken wat voor u het meest geschikte alarmsysteem is. Daarna maken we graag een passende offerte.

Heeft u vragen? Stel ze gerust.