fbpx
Select Page

Altijd beschikken over warm water?

Impact Bouwbedrijf is uw boiler specialist in Zuid-Holland

Elektrische boiler kopen en laten plaatsen?

Steeds meer Nederlanders kiezen tegenwoordig voor een elektrische boiler. Niet zo vreemd, want dit type boiler kan vrijwel overal in huis geplaatst worden en is bovendien zeer betaalbaar. U hoeft een e-boiler dan ook niet te voorzien van een rookgasafvoer, zoals bij een combi-ketel of geiser. Verder heeft een e-boiler ook weinig onderhoud nodig, wat natuurlijk scheelt in de kosten.

Voordelen elektrische boiler

✔ Geen luchttoevoer nodig
✔ Geen rookgasafvoer nodig
✔ Geen gasaansluiting nodig
✔ Beschik direct over warm water
✔ Meerdere tappunten verwarmen met één boiler

Hoe werkt een elektrische boiler?

Een boiler op elektriciteit is eigenlijk een goed geïsoleerd vat. Dit vat is de opslag voor een bepaalde hoeveelheid water. Aan de binnenkant van het vat zit een elektrische warmtespiraal voor het verwarmen van het water. Het water wordt verwarmd tot de ingestelde temperatuur om vervolgens op temperatuur gehouden te worden. Zodat u altijd beschikt over warm water.

Bespaartip

U kunt boiler energie sparen en zo uw elektriciteitsrekening verlagen. Informeer of uw energiebedrijf nachtstroom levert. U kunt dan ‘s-nachts uw boiler verwarmen tegen een voordelig tarief. Kan dat niet, maak dan gebruik van een tijdschakelaar.

Waarom kiezen voor een elektrische boiler?

E-boilers worden vaak gebruik voor buitenverblijven of huizen zonder gasaansluiting. Tegenwoordig worden veel moderne keukens ook voorzien van een e-boiler. De boiler wordt in dit geval gebruikt in combinatie met een extra kraan, speciaal voor kokend water zoals een Quooker.

Laat ons uw elektrische boiler installeren

Neem voor professionele en zorgeloze boiler installatie direct contact met ons op. Impact zorgt er zo snel mogelijk voor dat u weer heerlijk kunt douchen of de afwas kunt doen.

Snel hulp nodig?

+31 (0)71-820 03 55

Impact is 7 dagen per week bereikbaar

Eletrische boiler voor warm water