fbpx

Wienerberger ClickBrick is een uniek, circulair bouwsysteem voor het droogstapelen van bakstenen. Met ClickBrick bouw je snel en makkelijk remontabele gevels. Dat zorgt niet alleen voor een esthetisch fraai eindresultaat, maar ook voor duurzame en circulaire gevels. 

Het ClickBrick-systeem van Wienerberger is toonaangevend op het gebied van duurzaamheid. Het systeem reduceert het gebruik van bouwstoffen, kenmerkt zich door optimale recycling en resulteert in onderhoudsvrije gevels.

Het wordt aangeboden inclusief het serviceconcept Brick as a Service. Naast het complete gevelsysteem inclusief alle toebehoren, bieden we relevante services en zekerheid: projectbegeleiding en advies op maat, garantie op retourname en restwaarde.

Droogstapelsysteem

ClickBrick is een droogstapelsysteem dat compleet wordt geleverd met rvs-clips en rvs-spouwankers. Bouwen met ClickBrick gaat snel en gemakkelijk, zonder mortel of lijm. Er is geen specifieke vakkennis van metselen of verlijmen voor nodig. Een belangrijk voordeel in deze tijd, waarin vakmensen schaarser worden. Doordat er geen lijm of mortel nodig is, hebben weersomstandigheden geen invloed op het bouwproces.

Impact Bouwbedrijf werkt ook graag met Clickbrick. Neem voor meer informatie contact met ons op of kijk alvast even op de website van de producent van Clickbrick.