fbpx
Select Page

Bouwkundige keuring laten uitvoeren?

Impact Bouwbedrijf is uw bouwkundig specialist in Zuid-Holland

Wat is een bouwkundige keuring?

Wilt u meer zekerheid over de staat van een huis? Laat dan een bouwkundige keuring doen. Deze keuring laat zien welke gebreken een huis op dat moment heeft en hoeveel onderhoud er nog nodig is. Dat is belangrijke informatie als u een bestaande woning koopt. U weet direct wat u kwijt bent aan het herstellen van achterstallig onderhoud.

Waarom een bouwkundige keuring?

Het doel van een bouwkundige keuring is de bouwkundige staat van het pand vast te stellen. Dit kan zijn om zelf inzicht te krijgen in de waarde van een object, of omdat dit nodig is om de financiering bij de bank rond te krijgen. Vanaf 1 februari 2018 staat een bouwkundige keuring standaard in het koopcontract

Als u een pand koopt kan het nodig zijn een keuring uit te laten voeren. Ook wanneer u een pand verkoopt is er soms een keuring nodig. Waar kunt u terecht voor een betrouwbare keuring in Leiden? 

Wat staat er in een bouwkundig rapport?

In het bouwkundig rapport registreert een professioneel bouwkundig inspecteur zijn conclusie van de woning of bedrijfspand. In het keuringsrapport zitten vaak ook foto’s waarop de herstelwerkzaamheden of schade te zien zijn. De inspecteur maakt ook een inschatting van de kosten om de schade aan de woning of bedrijfspand te herstellen. Deze zijn opgesplitst in herstelwerkzaamheden voor nu en later.

Betrouwbare keuring laten uitvoeren

Wij hebben de juiste expertise om de bouwkundige staat van uw huis of bedrijfspand vast te stellen. En zijn ervaren in de bouw en zijn de juiste keuze om een keuring nauwkeurig uit te voeren. Ook hebben wij specialisten op elk vakgebied waardoor korte lijntje en overleg met een specialist altijd snel plaats kan vinden. Wij zien de keuring dan ook als meer dan alleen maar een stukje papier. 

Laat ons uw bouwkundige keuring doen

Snel hulp nodig?

+31 (0)71-820 03 55

Wij zijn 24/7 bereikbaar


Wist u dat wij ook Bitcoin accepteren?

Wat bieden wij?

  • 24-uurs service
  • Één aanspreekpunt
  • Bouwkundige keuring
  • Aansturen onderhoud
  • Preventief onderhoud
  • Onderhoudsabonnementen
  • Taxatie, verkoop en verhuur van vastgoed
  • Eindinspectie bij beëindiging huurovereenkomst
  • Afsluiten en beheren van onderhoudscontracten