fbpx
Select Page


Isolatie van aluminium kozijnen?

Impact Bouwbedrijf is uw kozijnen specialist in Zuid-Holland

Aluminium kozijnen voor een slanke & strakke uitstraling

Ze geven uw huis een industriële en moderne uitstraling en zijn uitermate geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Ook zijn aluminium kozijnen het minst gevoelig voor temperatuurschommelingen of wisselende weersomstandigheden.

Voordelen kozijnen van aluminium

✔ Goede isolatie
✔ 
Geen vochtopname
✔ 
Zijn uitermate stevig
✔ 
Eenvoudig in onderhoud
✔ 
Duurzaam & makkelijk te repareren

Wat zijn aluminium kozijnen?

Aluminium is een veel gebruikte metaalsoort, die gewonnen wordt van de natuur. Al tientallen jaren worden kozijnen van aluminium gemaakt, het is dus niet iets van alleen de laatste tijd. De laatste tijd worden ze wel meer gebruikt in grote bedrijven, dan in het doorsnee Nederlandse rijtjeshuis. Ze laten zich kenmerken door slanke elegante vormen en stevig- en degelijkheid. 

Waar moet u op letten 
Aluminium raamwerk, puien en deuren, mogen niet in direct contact staan met:

  • Kalk
  • Lood
  • Hout
  • Koper
  • Cement
  • Staal (behalve roestvrij staal)

Onderhoud aluminium kozijnen

U kunt aluminium raamwerk gelijk met de ramen schoon makenU gebruikt een zachte spons, water, en zeep die niet schuurt. Er bestaan voor aluminium profielen speciale schoonmaakmiddelen. Maak de kozijnen ongeveer 4 tot 6 keer per jaar schoon. Mocht u, bijvoorbeeld door een botsing met een zwaar voorwerp, grote schade hebben aan een aluminium kozijn dan kan dit in principe gewoon gerepareerd worden. In tegenstelling tot hout en kunststof, hoeft het kozijn dan dus niet te worden vervangen.

Laat ons uw aluminium kozijnen plaatsen

Neem voor professionele en zorgeloze kozijnen plaatsing direct contact met ons op. Bij Impact zorgen we ervoor dat ook een klassiek huis juist een sublieme & moderne uitstraling krijgt. 

Snel hulp nodig?

+31 (0)71-820 03 55

Impact is 7 dagen per week bereikbaar

Aluminium kozijnenvoor moderne uitstraling