fbpx
Select Page

Aannemer in Leiden nodig?

Wij verzorgen verbouwingen, woningonderhoud, timmerwerk, loodgieterswerk en nog veel meer – gevestigd in Leiden

Uw aannemer uit Leiden

Impact Bouwbedrijf in Leiden is anders dan de gemiddelde aannemer. Wij gaan verder in het uit handen nemen van zorgen en zijn naast het onderhouden en verbouwen ook gespecialiseerd in het beheer van onroerend goed. 

Dé aannemer in Leiden voor kleine klussen tot grote projecten. Wij werken graag voor particulieren en voor zakelijke opdrachtgevers, waar wij bijvoorbeeld het onderhoud voor de langere termijn plannen en uitvoeren. 

Ervaren krachten in vele vakgebieden

Als aannemer ben je niet alleen bezig met timmerwerk of metselwerk, maar plan je vaak het gehele traject en zet je de juiste mensen in voor de verschillende onderdelen. Wij werken dan ook met kwalitatief goede vakmensen. Waar een specialist nodig is wordt deze ook ingezet. De elektricien voor de elektra en de loodgieter voor de badkamer en de afvoeren. Zo  bent u altijd verzekerd van het beste resultaat. Een allround aannemer dus, met specialisten voor de verschillende vakgebieden.

Aannemer met 24-uur service

Bij Impact Bouwbedrijf Leiden heeft u altijd één aanspreekpunt. In geval van calamiteiten staat onze technische 24-uur dienst altijd voor uw klaar. Mocht het probleem niet direct kunnen worden verholpen, dan schakelen wij een specialist in. Impact is een aannemer waar u op kunt bouwen. 

Snel hulp nodig?

+31 (0)71-820 03 55

Wij zijn 24/7 bereikbaar


Wist u dat wij ook Bitcoin accepteren?

Waar wacht je nog op?

Bekijk de vacatures

Vastgoedbeheer door uw aannemer? Dat kan!

Ook dragen wij zorg voor het beheer van uw vastgoed. In het jaarlijkse onderhoudsrapport geven wij een indicatie in welke staat van onderhoud het pand verkeerd, doen we aanbevelingen voor eventuele werkzaamheden en wordt een begroting opgesteld voor de toekomstige onderhoudswerkzaamheden.

Het uitbesteden van vastgoed beheer betekent dat alle verhuur gerelateerde zaken op een heldere en professionele manier worden verzorgd, of het nu gaat om één woning, een complete vastgoed portefeuille of BOG. De tijdwinst die u hiermee boekt, alsmede een stuk gemoedsrust zorgen voor een zorgeloze exploitatie en rendement uit uw vastgoed.

Kortom wij ontzorgen het onderhoud en beheer van uw vastgoed.