Heeft u meer ruimte nodig?

Impact Bouwbedrijf is uw aanbouw specialist in Zuid-Holland

Aanbouw laten plaatsen? 

Heeft u voornemens om een aanbouw aan uw woning te laten plaatsen? Dan zit u goed bij Impact Bouwbedrijf. Wij zijn een allround bouwbedrijf gevestigd in Leiden en zijn zeer ervaren in het plaatsen van een aanbouw of opbouw aan huizen in alle soorten en maten. 

Aanbouw, opbouw of uitbouw? 

Waar het ook om gaat, wij zijn uw partner. Een aanbouw aan uw woning kan het woongenot aanzienlijk vergroten. Meer ruimte en mogelijkheden in de bestaande woning heeft vaak de voorkeur boven verhuizen. En terecht ook. Het is vaak een stuk voordeliger om een aanbouw, opbouw of uitbouw te plaatsen ten opzichte van verhuizen. 

Benieuwd op welke manier wij u helpen met de aanbouw van uw dromen

Aanbouw laten plaatsen? Dit moet je weten

Aanbouwen in Leiden

Elke gemeente hanteert andere regels omtrent aanbouwen. In Leiden zijn er ook mogelijkheden om vergunningvrij te bouwen, maar daar zijn strikte eisen voor. Informeer altijd even bij de gemeente wat de mogelijkheden en eisen zijn. Wij kunnen ook met u meedenken en adviseren wanneer nodig.

Wat is een aanbouw?

Een aanbouw is een uitbreiding van een bouwwerk dat in directe verbinding staat met het bestaande bouwwerk. Het verschil tussen een aanbouw, uitbouw of opbouw vraagt enige toelichting. De opbouw spreekt nog voor zich, maar de aanbouw en de uitbouw zijn verschillend.

De aanbouw voegt een afzonderlijke ruimte aan de situatie toe, terwijl een uitbouw een bestaande ruimte groter maakt. Dat is een verschil. Een overeenkomst tussen de twee is dat ze beiden toegankelijk zijn vanuit de bestaande ruimte. Is dit niet het geval dan zou de aanbouw een bijgebouw zijn.

Dit verder terzijde. Waar het om gaat zijn uw wensen op het gebied van uw aanbouw.

Offerte voor uw aanbouw in Leiden?

Wij komen graag bij u langs om de wensen door te nemen. Als u al een bouwtekening heeft dan kunt u ons deze alvast sturen zodat wij ons kunnen voorbereiden alvorens contact met u op te nemen.

Hoe snel kunnen wij een aanbouw realiseren?

Een logische vraag die vaak als een van de eerste vragen voorbij komt. Aannemers kennen momenteel drukke tijden, maar met een goede planning kunnen we vaak toch redelijk op tijd beginnen. Uiteraard is dat relatief ten opzichte van uw verwachtingen, maar u moet er rekening mee houden dat de aannemers die kwaliteit leveren zelden direct kunnen starten.

Wat kost een aanbouw in Leiden?

Niet veel meer of minder dan ergens anders zou je zeggen. Dat is niet helemaal waar. Arbeid en materialen zullen niet veel verschillen, maar de kosten voor een vergunning zijn afhankelijk van de gemeente Leiden. Afhankelijk van verschillende factoren (o.a. formaat) brengen zij kosten in rekening voor de vergunning. Je vindt hier meer informatie.

aanbouw Leiden

Snel hulp nodig?

+31 (0)71-820 03 55

Impact is 24/7 bereikbaar

Wat bieden wij?

  • 24-uurs service
  • Één aanspreekpunt
  • Bouwkundige keuring
  • Aansturen onderhoud
  • Preventief onderhoud
  • Onderhoudsabonnementen
  • Taxatie, verkoop en verhuur van vastgoed
  • Eindinspectie bij beëindiging huurovereenkomst
  • Afsluiten en beheren van onderhoudscontracten